Ειρήνη Χαραλαμπίδου: ερεύνησε και πτυχία.

Ειρήνη Χαραλαμπίδου, έχω μιαν ιδέα. Μιας και ασχολείσαι με τους ακαδημαϊκούς τελευταία, γιατί δεν επεκτείνεις ακόμα λίγο την έρευνά σου και να ασχοληθείς και με τους ακαδημαϊκούς τίτλους, αφού ούτως ή άλλως προσπαθείς να υποκαταστήσεις την ακαδημαϊκή εποπτεία; Έχεις δίκαιο: οι ακαδημαϊκοί πρέπει να λογοδοτούν, διότι χωρίς έλεγχο καταλήγει να υπάρχει διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Επίσης καταλήγουν και κάποιοι να παίρνουν πτυχία, έως και διδακτορικά, χωρίς να τα αξίζουν, κάτω από τραπέζια. Να ρίξω ένα όνομα, έτσι να δούμε αν πιάσει, και να το ερευνήσεις; Δρ. Δημήτρης Χριστόφιας, Διδάκτωρ Ιστορίας.

Τα ρωσικά του Δρ. Χριστόφια είναι πέντε. Επίσης, πήρε διδακτορικό μέσα σε πέντε χρόνια από την ημέρα που έφυγε για Ρωσία μέχρι την ημέρα που επέστρεψε. Τώρα πώς είναι δυνατόν κάποιος μέσα σε πέντε χρόνια, να γίνεται δόκτωρ από το μηδέν, και τα ρωσικά του να είναι μόνο πέντε (ενώ, από ό,τι ακούω, οι εξετάσεις στη Ρωσία είναι προφορικές, και αν δεν…έχεις το λέγειν, δεν περνάς);

Ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι τότε στη Ρωσία…μάλλον έκαναν αυτό που προσπαθείς να κάνεις εσύ σήμερα; Πολλή ανάμιξη της πολιτικής στα ακαδημαϊκά; Λέω.

Advertisements

About Christos Hadjioannou

http://www.ucd.ie/research/people/philosophy/drchristoshadjioannou/
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ειρήνη Χαραλαμπίδου: ερεύνησε και πτυχία.

  1. osr says:

    Δρ Χριστόφκιας!!!! ανέκδοτον του χωρκού….τούντα ντόκτορ πάντως μεγάλη ξεφτίλα τελικά αφού πλέον ούλλον για δόκτορες ακούεις…. ξέρω ανθρώπους με δοκτοράτα ιμισιμου που να φκάλουν τα μάθκια τους εν μπορούν

    • Ουφφφ. Εγώ να δεις πόσους ξέρω! Βλακείες. Και οι πιο κολλλλλημένοι από όλους οι Γερμανοί. Αν έχεις διδακτορικό τάχα είσαι “κάποιος/α”, σου ανοίγουν τες πόρτες. “Τίτλοι”, “πτυχία” και “CV”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s